Missy Elliot en Rihanna komen naar The Voice

De Amerikaanse zangeres en rapper Missy Elliot gaat optreden als adviseur van Pharrell Williams bij het televisieprogramma The Voice. Dat werd vandaag bekendgemaakt op de website van televisiezender E!. Ook Rihanna krijgt een rol in het nieuwe seizoen van de succesvolle talentenjacht van John de Mol, dat op 21 september van start gaat.

Elliot gaat Pharrell Williams, die als coach optreedt in The Voice, bijstaan als adviseur. Eerder al had Williams onder andere Lionel Richie en Alicia Keys als adviseurs. Williams en Elliot kondigden eerder dit jaar al een samenwerking aan voor Missy's langverwachte nieuwe album Block Party.

Ook de andere coaches krijgen nieuwe adviseurs. Zo zal Gwen Stefani bijgestaan worden door Selena Gomez, Blake Shelton krijgt hulp van country-metgezel Brad Paisley en Maroon 5-leadzanger Adam Levine heeft de versterking van John Fogerty ingeroepen. Als klap op de vuurpijl zal Rihanna het stokje van Taylor Swift en Nate Reuss overnemen als hoofd-adviseur van alle kandidaten.

Het nieuwe seizoen, seizoen 9, zal vanaf maandag 21 september te zien zijn op de Amerikaanse zender NBC.

Missy Elliot adviseur van Pharrell Williams in The Voice (foto: Trae Patton/NBC)
Missy Elliot adviseur van Pharrell Williams in The Voice (foto: Trae Patton/NBC)