Celine Dion is verdriet de baas

Ondanks dat haar man strijdt tegen kanker, staat Celine Dion deze week weer op het podium in Las Vegas. Hij overtuigde de zangeres ervan verder te gaan met haar zangcarrière, vertelt Dion in een interview met USA Today.

"Ik wilde hier aanvankelijk niet zijn, ik heb het niet nodig. Ik houd ervan om voor mensen te zingen, maar ik heb mijn prioriteiten", vertelt de zangeres die haar serie concerten vorig jaar pauzeerde om voor haar zieke man te zorgen, de 73-jarige René Angélil. "Maar René heeft me een gave gegeven. Na al mijn verdriet denk ik dat er nu controle over heb."

Na een serie operaties in een ziekenhuis is Boston is haar man nu meegereisd naar Las Vegas, zodat de zangeres zich geen zorgen hoeft te maken dat hij eventueel ver weg komt te overlijden. "René zei tegen me dat hij in mijn armen wil sterven. Ik zal er voor je zijn, je zal in mijn armen sterven, zei ik tegen hem."

Dat betekent niet dat Angélil veel mee kan krijgen van de activiteiten van zijn vrouw. "Vergeet niet dat hij mijn hele leven de leider van mijn band is geweest. Dus het frustreert hem om me niet de hele dag te kunnen zien werken. Hij wil dat ik de shows doe en interviews geef, maar tegelijkertijd wordt hij gek als ik niet bij hem thuis ben."

Celine Dion is verdriet de baas
Celine Dion is verdriet de baas (Foto: BuzzE)