Dr. Dre door het stof voor slachtoffers

Dr. Dre is publiekelijk door het stof gegaan voor de vrouwen die hij heel wat jaren geleden pijn heeft gedaan. "Ik bied mijn excuses aan aan de vrouwen die ik pijn heb gedaan", verklaarde de rapper in de New York Times. "Ik heb veel spijt van wat ik heb gedaan en weet dat het onze levens voor altijd heeft veranderd."

Meerdere vrouwen beschuldigden Dre jaren geleden van mishandeling. Deze beschuldigingen kwamen weer boven door de film Straight Outta Compton. De biopic over Dre's hiphopgroep N.W.A. zou te rooskleurig zijn en niet ingaan op de beschuldigingen van fysiek geweld aan het adres van de rapper. "25 jaar geleden was ik een jongeman die te veel dronk", begint Dre zijn verklaring. De rapper schrijft dat hij destijds structuur in zijn leven miste. "Maar dat is geen excuus voor wat ik heb gedaan."

De 50-jarige André Romelle Young, beter bekend als Dr. Dre, zegt nu een ander mens te zijn. "Ik ben al negentien jaar getrouwd en doe elke dag mijn best een betere man te worden voor mijn gezin. Ik doe er alles aan niet meer op die man van vroeger te lijken."

Dr. Dre door het stof voor slachtoffers
Dr. Dre door het stof voor slachtoffers (Foto: BuzzE)