'Manier van beha omdoen zegt veel over je persoonlijkheid'

Een prangende vraag aan de vrouwelijke Fok!kers en dames die wél een leven hebben: hoe snoeren jullie jezelf 's ochtends in je beha? Volgens iemand met de suggestieve naam Patti Wood zegt dit veel over jullie persoonlijkheid.

Patti is expert op het gebied van lichaamstaal en heeft een ware studie gemaakt van hoe vrouwen hun beha aantrekken. Er zouden vier types vrouwen zijn.

Vrouwen die hun cuphouder aan de voorkant vastmaken en vervolgens 180 graden draaien, zijn vrouwen die graag anderen beïnvloeden. Ze houden ervan gezien en uitgedaagd te worden. Ze proberen er altijd tiptop uit te zien, maar raken snel verveeld.

De dames die het ondergoed 'gewoon' omdoen, dat wil zeggen: ze clippen de achterkant op hun rug vast, zijn hulpvaardig. Traditie is erg belangrijk voor ze en ze klampen zich erg vast aan waarden die ze vroeger hebben meegekregen. Ze zijn sociaal en een goed luisterend oor. Veranderingen zijn ze niet gek op.

Sommige vrouwen dragen een beha die geen clips heeft aan de achterkant, maar aan de voorkant (briljant trouwens). Dit zijn volgens mevrouw Wood zeer efficiënt ingestelde vrouwen. Tijd verspillen doen ze niet aan en het werk komt altijd af. Het liefst geven ze de touwtjes niet uit handen.

Type 4 zijn vrouwen die eerst de bustehouder vastklikken, om hem vervolgens over hun hoofd te trekken, om daarna de borsten erin te wurmen. Deze types vinden het belangrijk om dingen in een keer goed te doen. Ze denken goed na voordat ze iets doen. In het middelpunt van de belangstelling staan vinden ze maar niets.

Borstenprotest buiten politiebureau Hongkong (Foto: ANP)
Er hebben geen mannen meegedaan aan het onderzoek