Will Poulter, Keith Stanfield in War Machine

Brad Pitt's militaire satire War Machine is twee castleden rijker. Will Poulter (We're the Millers) en Keith Stanfield (Straight Outta Compton) zijn namelijk toegevoegd aan de cast van de drama-film, die gedistributeerd wordt door Netflix.

Naast Pitt zelf was al bekend dat Topher Grace (That '70s Show), Anthony Michael Hall (Foxcatcher) en Scoot McNairy (12 Years a Slave) in de film te zien zullen zijn. De regie is van David Michôd (The Rover), die ook het script heeft gevormd. Leidraad hiervoor is het boek van wijlen journalist Michael Hastings over de oorlog in Afghanistan. Brad Pitt speelt een hooggeplaatste generaal in het Amerikaanse leger, die verantwoordelijk is voor een missie doorweven van corruptie, problemen en prutsers. Verder is Topher Grace te zien als media bolleboos, maar welke rollen de rest van de castleden zullen vervullen is nog onbekend.

Volgens Netflix' Ted Sarandos staat ons een denderend verhaal te wachten over besluitvorming in moderne oorlogsvoering. Zelf oordelen? War Machine verschijnt waarschijnlijk ergens volgend jaar.