Kylie Jenner gooit maar weer een bikinipic online

Kylie Jenner, het knappere zusje van Kim Kardashian, is hard op weg om haar grote zus voorbij te streven. Kylie is net als Kim ook niet vies van wat aandacht en knalt de ene foto na de andere op Instagram en wat dan ook.  

De rondborstige, rondbillige, rondbenige en rondtietige Kylie is onlangs 18 geworden en laat weinig aan de verbeelding over met alle foto's die ze haar liefhebbende publiek in het gezicht drukt. Kim 2.0 doet de ene fotoshoot na de andere en timmert hard aan haar carrière als model en 'beroemdheid'. 

Kylie kan natuurlijk ook niet(s) anders. Zoals het een echte 'Kardashian' betaamt heeft ze geen werk, geen echte opleiding en geen andere toekomst dan op haar rug liggen terwijl er foto's geschoten worden. Een taak die haar bijzonder goed afgaat. Ze lijkt een stuk minder drama in haar leven te hebben dan grotere zus Kim die feitelijk meer in de media is door haar vreemde gedrag dan door haar leven als 'beroemdheid'. Al lijken vreemd gedrag en beroemd veelal hand in hand op te trekken, zeker bij de Kardashians. 

Anyhow, foto! Kylie zit op een boot en is denk ik op vakantie. Mooi moment voor een bikinipic.