Ouders proppen baby in hotelkluisje

De ouders van een nog geen jaar oude baby waren hun kroost schijnbaar even zo beu, dat ze de baby in het kluisje van hun hotelkamer stopten. Het voorval gebeurde in een hotel in Niagara Falls in Canada, waar het Amerikaanse gezin op vakantie was.

Hoelang het kind in de kluis heeft vastgezeten is niet duidelijk. De ouders riepen 's ochtends de hulp in van het hotel om hun kind te komen bevrijden. Een monteur had de kluis gelukkig snel geopend en de dreumes kon weer met zijn ouders worden herenigd. Buiten een hoop gehuil lijkt het kind ongeschonden uit het kleine kluisje (50x35x43 cm) te zijn gekomen.

Het hotel vond dat er maar een raar luchtje aan de hele zaak hing en schakelde voor de zekerheid de politie in. Maar voordat de politie bij het hotel was gearriveerd was het gezin al met de noorderzon vertrokken. In eerste instantie ging de politie er van uit dat ze weer terug waren gegaan naar hun thuisstad New York. Volgens grenswachten zijn ze echter nog niet de VS terug ingegaan.

De politie wil graag de ouders in de kraag vatten om ze aan te spreken op hun ouderschap. Mocht het voorval verwijtbaar zijn, dan kunnen de ouders een aanklacht wegens kindermishandeling verwachten.