'Beugelsdijk terug naar ADO Den Haag'

De kans is groot dat Tom Beugelsdijk later vandaag een driejarig contract zal tekenen bij ADO Den Haag. Hiermee zou de 25-jarige verdediger terugkeren bij de club waar hij tot medio 2014 ook al speelde.

Beugelsdijk vertrok in de zomer van vorig jaar naar FSV Frankfurt dat in de Tweede Bundesliga uitkomt. De verdediger speelde vorig jaar 25 wedstrijden, maar bleef tijdens de eerste twee duels van dit seizoen niet bij de a-selectie. Trainer Tomas Oral wilde hem niet zomaar laten gaan, maar een transfer lijkt nu toch aanstaande, ondanks dat zijn contract nog een jaar doorloopt.

N.E.C. Nijmegen en Cambuur Leeuwarden wilden Beugelsdijk graag inlijven, maar ADO heeft de voorkeur van de verdediger. Supporters uit Den Haag waren al een facebookactie gestart om hem terug te halen en na gesprekken tussen de speler en Frankfurt lijkt ook die club nu overstag te zijn. Mocht hij vandaag in Den Haag de medische keuring doorstaan en de plooien in het contract gladgestreken worden, dan kan de Haagse cultheld mogelijk komend weekend al spelen tegen FC Utrecht.