Adam Sandler immuun voor kritiek

Adam Sandler heeft met grote regelmaat te maken met felle kritiek op zijn films, maar weet daar inmiddels prima mee om te gaan. Dat vertelt hij aan The Post Online.

"Ach, ik ben inmiddels immuun geworden voor al die slechte kritieken", reageert Sandler als hem wordt voorgelegd dat zijn films weinig lovende recensies ontvangen. Ondanks die kritiek, bedient Sandler nog meer dan genoeg fans die zijn films tot bioscoopsuccessen blijven maken. De acteur ontving dan wel meer complimenten voor zijn werk in kleinere kwaliteitsfilms zoals Punch Drunk Love, maar missen doet hij dat niet. "Misschien ga ik nog wel eens terug naar dat meer onafhankelijke werk. Wie weet. Ik besef dat daar nog een doelgroep voor bestaat. Een zeer kleine, dat dan weer wel."

Terwijl hij als acteur, schrijver en producent doorwerkt aan zijn eigen films, is hij vanaf donderdag te zien in Pixels. Daar werd hij geregisseerd door Harry Potter-regisseur Chris Columbus, die Sandler in zijn draai kreeg: "Ik voelde mij opeens wel erg thuis op de set, dat heb ik lang niet gehad."

Adam Sandler immuun voor kritiek
Adam Sandler immuun voor kritiek (Foto: BuzzE)