Will Smith brengt de Fresh Prince terug op tv

Niets is veilig voor het rebootmonster. Superhelden niet, horror-helden niet, strijdersprinsessen niet en, blijkbaar, zelfs de Fresh Prince niet, want Will Smith is bezig om de serie terug te brengen naar televisie.

De sitcom The Fresh Prince of Bel-Air werd uitgezonden tussen 1990 en 1996 en was populair genoeg om Will Smiths acteercarrière te lanceren. Hij speelde in de serie een fictieve versie van zichzelf, als een jongen uit West-Philadelphia (geboren en getogen) die naar zijn familie in Bel-Air, Los Angeles wordt gestuurd om daar een tijdje te verblijven.

Volgens TVLine is Smith in een vroeg stadium van voorbereidingen voor een reboot van de serie. Hij zou alleen als producer aan de slag gaan en dus een andere acteur, mogelijk een nieuw, jong talent, de hoofdrol laten spelen. Smith is met zijn productiebedrijf Overbrook Entertainment bezig een pitch op te stellen en wordt verwacht deze, samen met productiepartners James Lassiter, Caleeb Pinkett en Jada Pinkett-Smith, binnenkort bij Amerikaanse omroepen aan te bieden.

Sc?ne uit Fresh Prince of Bel-Air leader
Yo home to Bel-Air!