'Zayn Malik verbrak verloving met een sms'

Zayn Malik heeft zijn verloving met Perrie Edwards verbroken met een sms'je. The Sun meldt dat het voormalige One Direction-lid na het bericht, dat hij twee weken geleden stuurde, al het contact met de Little Mix-zangeres heeft verbroken.

"Het is ongelooflijk. Hij is een onvolwassen jongen die geen oog heeft voor de gevoelens van een ander", aldus een insider. "Perrie is zo'n lief meisje en ze stond altijd voor hem klaar, toen het goed met hem ging, maar ook toen hij in de put zat. Maar hij verbrak hun relatie met één simpel berichtje."

Volgens de ingewijde hebben de twee sterren in de afgelopen twee weken helemaal geen contact gehad met elkaar. "Wie doet zoiets nou? Ze is er kapot van en dat begrijpt iedereen. Ze doet haar best om zich te concentreren op haar werk."

The Sun meldt ook dat de twee ongeveer twee maanden voor hun breuk samen een huis, van drie miljoen pond, hebben gekocht samen. "Het was hun droomhuis", aldus de bron. "Perrie had gedacht dat ze hier zouden wonen als getrouwd stel."

'Zayn Malik verbrak verloving met een sms'
'Zayn Malik verbrak verloving met een sms' (Foto: BuzzE)