Eerste blik op nieuwe Gotham-schurken

Het tweede seizoen van Gotham komt eraan, en de Batman-prequel wordt door Fox gepromoot met de tagline 'rise of the villains'. Twee van de nieuwe schurken zijn nu te zien in nieuwe foto's.

De foto's tonen Jessica Lucas als Tabitha Galvan en James Frain als haar broer Theo. Tabitha is in de comics bekend als Tigress; Theo is een miljardair die 'de stad van zichzelf wil redden'. Met de introductie van Tigress gaat de serie nog verder terug dan de Batman-oorsprong; de schurk verscheen een jaar eerder dan Batman in de comics, namelijk in Action Comics #1 in 1938, de comic waarin ook Superman voor het eerst te zien was.

Gotham: James Frain als Theo Galvan
James Frain als Theo Galvan

Gotham: Jessica Lucas als Tabitha Galvan/Tigress
Jessica Lucas als Tabitha Galvan/Tigress

Naast deze foto's van Frain en Lucas zijn er ook een poster en een banner voor Gotham 2 vrijgegeven. Vooral in de banner is mooi te zien hoe de helden, schurken en gebouwen het Bat-symbool vormen.

Gotham 2: banner

Gotham 2: poster

Gotham 2 begint op 21 september op de Amerikaanse Fox; in Nederland moet Veronica de achterstand nog inhalen nadat uitzendingen van het eerste seizoen eerder dit jaar gestaakt werden.