Mafia 3 onthullingstrailer en info

Het was al min of meer bekend, maar de openwereld-mafiagame Mafia 3 zit eraan te komen. Publisher 2K heeft vandaag een trailer onthuld van de game, alsmede enkele details prijsgegeven.

Mafia 3 speelt zich af in een 'nieuw ontworpen' New Orleans in 1968. De stad barst van de levendigheid, met een herkenbaar straatbeeld vol auto's, muziek, mode en veel meer. Uiteraard is corruptie weer een belangrijk probleem in de game: de Italiaanse maffia heeft een vinger in de pap in alles wat illegaal is; illegaal gokken, prostitutie, drugs, terwijl politie en politici alleen maar hun eigen zakken vullen.

Jij speelt Lincoln Clay, een Vietnamveteraan. Lincoln vindt als weeskind steun bij een groep mensen waar hij twee mensen ontmoet die hij als vader en broer ziet. Echter worden deze lieden bruut afgeslacht door de Italiaanse maffia en vervolgens zint Lincoln op wraak. Terijl je speelt maak je bondgenoten met andere bekende namen uit de onderwereld en begin je een eigen imperium op te bouwen om de stad te kunnen transformeren.