Eliza Dushku moet hotelkamer uit voor 1D

Actrice Eliza Dushku was dit weekeinde even niet zo blij met de mannen van One Direction. Ze moest naar een andere hotelkamer omdat de boyband de verdieping van het hotel in Pittsburgh naar verluidt niet met andere gasten wilde delen.

Dushku plaatste een foto van haar ingepakte spullen op Instagram. "Maak je geen zorgen, One Direction, het was hartstikke fijn om mijn hotelkamer te verlaten zodat jullie de HELE VERDIEPING van het hotel waar ik al twee maanden verblijf voor jezelf kunnen hebben", schreef ze bij het kiekje.

De 34-jarige Hollywoodster, vooral bekend door haar rol als Faith in de televisieserie Buffy the Vampire Slayer, twitterde later dat ze niet echt boos op '1D' is. "Ik lach alweer, het is allemaal oké, One Direction, als ik tenminste gratis kaartjes of foto's krijg voor het kind van een vriend..."

One Direction geeft zondag een concert in het Heinz Field-stadion in Pittsburgh. Het optreden is onderdeel van hun Amerikaanse tournee. Als die erop zit, keren Louis Tomlinson, Niall Horan, Harry Styles en Liam Payne terug naar Europa voor shows in onder andere Londen, Dublin en Glasgow.

Actrice Dushku moet hotelkamer uit voor 1D
Actrice Dushku moet hotelkamer uit voor 1D (Foto: BuzzE)