'Familie bang voor foto van overleden Bobbi'

De familie Brown en de familie Houston moeten door een deur voor de begrafenis van Bobbi Kristina, maar er is nog veel wrijving tussen de twee families. Volgens TMZ is de familie van vaderskant bang dat iemand van moederskant een foto maakt van het stoffelijk overschot van de 22-jarige Bobbi Kristina en het plaatje verkoopt aan de media.

Bronnen dichtbij de familie van vader Bobby Brown beweren dat de familieleden zich zorgen maken omdat er destijds bij de begrafenis van Whitney Houston, Bobbi Kristina's moeder, ook stiekem een foto is gemaakt. Die foto, van de overleden Whitney in haar kist, stond niet veel later op de cover van een tijdschrift.

De familie Brown mocht destijds niet op de begrafenis komen, dus is de gedachte dat het iemand van de Houston-kant moet zijn geweest die het beeld heeft gemaakt en verkocht. Bobby was destijds overigens wel uitgenodigd om afscheid te nemen van zijn ex-vrouw en moeder van zijn dochter maar kwam naar verluidt met te veel mensen opdagen, waarna hem te verstaan werd gegeven dat er niet genoeg plek was. Daarop verliet de zanger de kerk.

Besloten afscheidsdienst

De familie Brown zou nu plannen maken om het lichaam van Bobbi Kristina continu te bewaken. Bobbi Kristina werd eind januari bewusteloos aangetroffen in bad. Ze overleed op 26 juli.

Familie van de twintiger, onder wie haar vader en haar oma Cissy Houston, nam vrijdagavond in het uitvaartcentrum afscheid van Bobbi Kristina. Een besloten afscheidsdienst wordt zaterdag gehouden. Bobbi Kristina wordt naar verwachting maandag naast haar moeder begraven.

'Familie bang voor foto van overleden Bobbi'
'Familie bang voor foto van overleden Bobbi' (Foto: BuzzE)