'Joe Jackson van intensive care'

Joe Jackson, de vader van Michael en Janet Jackson ligt niet meer op de intensive care. Dat laat een bron weten aan US Weekly. Jackson (87) werd begin deze week opgenomen in een ziekenhuis in de Braziliaanse stad São Paulo.

Jackson zou zijn overgebracht naar een andere kamer binnen het Albert Einstein Sao Paulo ziekenhuis. Een bron laat het blad weten dat het inmiddels weer wat beter gaat met Joe. Hij zou onder begeleiding weer wat hebben gelopen. Artsen denken dat hij snel weer volledig kan eten.

De ingewijde vertelt dat Joe waarschijnlijk binnen een paar dagen met zijn dochter Janet in een privéjet terug naar Amerika zal vliegen. Daar zal hij dan naar een ziekenhuis in Los Angeles worden gebracht.

Joe werd begin deze week opgenomen met klachten die leken op een beroerte. Eenmaal in het ziekenhuis zou Jackson een hartaanval hebben gehad, waarna hij een operatie aan zijn hart onderging. Joe Jackson is de vader van onder anderen Janet, Jermaine en La-Toya Jackson en de in 2009 overleden Michael Jackson.

'Joe Jackson van intensive care'
'Joe Jackson van intensive care' (Foto: BuzzE)