Marvel-toekomst Michael Douglas onzeker

De toekomst wat betreft Marvel-film is voor Michael Douglas onzeker. Hij heeft niet getekend voor meerdere films. Dit meldt ComicBook.com.

Douglas is te zien als wetenschapper Hank Pym, het brein achter het Ant-Man-kostuum. Dit kostuum zorgt ervoor dat een mens heel snel kan krimpen en weer kan vergroten, om zo zelf het ultieme wapen te zijn. In de laatste Marvel-film trekt Paul Rudd het door Douglas ontworpen kostuum aan om het op te nemen tegen Yellowjacket, een wetenschapper die slechte bedoelingen heeft met het design van het kostuum.

"Ik heb enkel voor deze film getekend en mijn rol was er om uitleg te geven en een basis te leggen voor verdere films. Voor die eventuele verdere films sta ik nog niet onder contract", zegt Douglas in een interview. "Ik zou het wel geweldig vinden om weer terug te keren, met als enige voorwaarde dat mijn personage wat meer te doen krijgt. Ik zou graag wat vreemdere dingen willen doen", voegt hij toe.

Ant-Man, met ook Evangeline Lily en Michael Peña in de hoofdrollen, draait sinds vorige week in heel Nederland in de bioscoop.

Ant-Man: Paul Rudd en Michael DouglasAnt-Man: Paul Rudd en Michael Douglas