Barbie vraagt fans om rust en privacy

Samantha van der Plas, beter bekend als Barbie, heeft een speciale deursticker laten maken om (amateur)paparazzi uit de buurt te houden. De realityster, die onlangs voor de tweede keer moeder werd, heeft een foto van haar deur met sticker op Facebook gezet. 'Respecteer a.u.b. onze privacy. Geen foto's aan de deur of op het pleintje', staat erop.

Volgens Samantha loopt het de spuigaten uit voor de woning waar zij met man Michael en hun twee kinderen woont. "Als ik de deur uit loop, kijk ik in klikkende camera's", schrijft ze. De realityster noemt als voorbeeld dat mensen uit het autoraam hangen om haar en haar dochter Angelina in huis te fotograferen en beweert dat fans het dekentje van de kinderwagen van haar zoon Milano opzij trekken om een plaatje te schieten van de baby. Ook wordt er weleens 's avonds laat aangebeld door mensen die een foto willen maken van het realitykoppel.

Samantha hoopt op een beetje meer respect. "Ik vind het niet fijn en vraag om begrip hiervoor. Iedereen kan zeggen: 'Dan had je geen BN'er moeten worden' en 'Dat wil je toch zo graag want je bent aandachtsgeil'. Nee, dat is niet wat je wilt als BN'er, er zijn grenzen. Mensen, please, ik ben Roy Donders of Frans Bauer niet. Die vinden dat misschien leuk, maar ik heb thuis graag mijn rust en privacy."

 

PrivacyHeb door Muursticker4sale een eigen sticker laten make. Discussies gaan kome ik weet het nou al maar respecteer...

Posted by Samantha&Michael on Monday, July 27, 2015