'Rihanna en Lewis Hamilton daten'

Formule 1-coureur Lewis Hamilton en zangeres Rihanna zijn aan daten. Bronnen vertellen aan The Sun dat de twee elkaar een aantal keer in het geheim hebben ontmoet.

Zo zouden Hamilton (30) en de 27-jarige Rihanna pas geleden hebben gedineerd in een New Yorks restaurant. Daarna zijn ze volgens de Britse tabloid naar een nachtclub en een feestje bij Rihanna thuis gegaan.

'Ze flirten al jaren met elkaar, maar sinds mei praten ze ook veel', zegt een bron dichtbij Rihanna tegen The Sun. Volgens de bron heeft Rihanna de coureur uitgenodigd om naar het festival Rock in Rio te komen, zodat hij haar kan zien optreden en zodat ze samen tijd kunnen doorbrengen.

Verliefd
Een bron vlakbij Hamilton vertelt: 'Hij is een beetje verliefd op haar en vindt haar niet alleen sexy, maar ook heel erg grappig, hoewel hij weet dat ze een reputatie als hartenbreekster heeft.'

Rihanna zou onlangs nog meerdere malen zijn gezien met voetballer Karim Benzema. Maar volgens The Sun heeft de Franse Real Madrid-aanvaller alweer een nieuwe vriendin. In februari beëindigden Hamilton en zijn toenmalige partner Nicole Scherzinger hun relatie. De twee waren zeven jaar bij elkaar.

'Rihanna date met Lewis Hamilton'
'Rihanna date met Lewis Hamilton' (Foto: BuzzE)