Rechter: spermaspeer masserende collega filmen is terecht ontslag

Een marechaussee leek het een goed idee om zijn collega te filmen die liefdevol zijn eigen spermaspeer masseerde. De hobbypornograaf filmde de zelfverwennerij van de collega, met wie hij een kamer op Schiphol deelde, vanaf 2011 tot 2012 met een verborgen camera. Helaas werden de Ralph Inbar-praktijken van de grensbewaker niet gewaardeerd en volgde er ontslag zonder WW voor de stiekeme filmer. Dat hij al twaalf jaar smetvrij voor de marechaussee werkte was nauwelijks een argument, schrijft 1Limburg.

Ook het verweer van de Don & Ad-marechaussee, dat hij de cams had geïnstalleerd omdat hij vermoedde dat de rukker hem bestolen had, maakte weinig indruk op de rechter en de minister van Defensie. Deze stelden het niet logisch te vinden om met camera's de rukker te filmen als die naakt onder de douche vandaan kwam en op bed ging liggen handkarren in plaats van deze cams op je eigen spulletjes te richten om zo het jatten aan te tonen.

Toch was op een filmopname, die wél op de spulletjes was gericht, te zien dat de rukker zijn handjes niet alleen voor sjorren gebruikte maar ook voor het onrechtmatig toe-eigenen van spulletjes. Dit feit was echter niet van belang in deze zaak. De nu werkloze marechaussee had moeten weten dat rukfilmpjes maken met een verborgen camera in de Schipholse slaapruimte absoluut uit den boze is. Daarmee heeft de ex-marechaussee geen recht op WW.