Afrit A58 dicht wegens herdenking

Een afrit op de A58 bij het Noord-Brabantse Hoeven is vrijdagavond afgesloten vanwege een herdenking. Zondag verongelukten twee jongens en raakte een derde persoon zwaargewond bij een verkeersongeval. Familie en vrienden van een 19-jarig houden langs de afrit een herdenking.

Het ongeluk vond zondagochtend plaats ter hoogte van de afrit Sint Willebrord. De auto raakte van de weg en botste tegen een boom. Twee mannen van 19 en 21 jaar verongelukten, een derde inzittende raakte zwaargewond, schrijft de NOS. De 21-jarige bestuurder had geen rijbewijs.

Familie en vrienden van het jongste slachtoffer komen vrijdag om 20.00 uur voor een herdenking bijeen op de plaats van het ongeval. Om dat mogelijk te maken treft Rijkswaterstaat maatregelen. Afrit 20 in de richting van Bergen op Zoom wordt afgesloten; er komt een omleiding. Ook wordt de snelheid op de A58 tijdelijk verlaagd naar 70 kilometer per uur. Rijkswaterstaat plaatst schermen zodat de plaats van de herdenkingsbijeenkomst vanaf de snelweg niet is te zien.