Cara Delevingne: ''Zuig mijn tieten"

Cara Delevingne heeft het helemaal gehad met acteercritici. Ze kunnen allemaal de borsten van mevrouw zuigen, als het aan haar ligt.

Ze werd alom bekritiseerd door fans van het boek Paper Towns, waarin zij de hoofdrol van Margo speelt. Fans vonden het raar dat een supermodel gecast werd voor een personage dat in het boek beschreven werd als 'mollig'. Ook was er kritiek op de keuze van David Ayer om haar als Enchantress te casten voor de nieuwe DC superschurken-film Suicide Squad

In een interview verklaarde ze dan ook: "iedereen die denkt dat ik met deze rollen mijn CV probeer te vullen, kan m'n tieten zuigen". Delevingne zal in de toekomst ondermeer nog te zien zijn in Luc Besson's Valerian en de nieuwe avonturenfilm Pan.

Ze gaf ondermeer helderheid over haar depressie, nadat ze de rol van Alice in Alice in Wonderland verloor aan Mia Wasikowska. "Dat heeft me drie jaar gekost om overheen te komen, ik had me namelijk al helemaal gefocust op die rol. Ik was zelfs al bij Tim Burton thuis geweest om het over de rol te hebben, die me later vertelde dat ik het acteren maar even uit mijn hoofd moest zetten omdat ik nog steeds op school zat"

Het echte debuut van Cara Delevingne, Paper Towns, draait vanaf 30 juli in de Nederlandse bioscopen.

Cara Delevingne in Paper TownsCara Delevingne in Paper Towns