ManUnited wint bij debuut Depay

Memphis Depay weet sinds vrijdag hoe het voelt om een wedstrijd voor Manchester United te spelen. De talentvolle aanvaller stond in de oefenwedstrijd tegen het Mexicaanse Club America in de basis van de ploeg van trainer Louis van Gaal. United won het duel in Seattle, dat deel uitmaakt van de International Champions Cup, met 1-0.

ManUnited wint bij debuut Depay (Foto: ANP)

Depay speelde, net als de andere tien basiskrachten, alleen de eerste helft. Daarin kwam United al na vijf minuten op voorsprong. Morgan Schneiderlin, net als Depay ook nieuw in Manchester, kopte raak uit een voorzet van Juan Mata. Naast Depay en Schneiderlin maakte ook Matteo Darmian zijn debuut in de eerste helft. In het tweede bedrijf trad United met elf andere spelers aan, van wie Bastian Schweinsteiger zijn eerste minuten in het wedstrijdshirt van de Mancunians maakte.