Boxershort verbergt paarsgepunte lans

Veel mannelijke leden van FOK! scheppen graag op over hun mannelijke lid. Toch komt de zichtbaarheid van de genotsknots niet altijd even gelegen. Daarom is er nu een oplossing bedacht, zo meldt RTL Nieuws: de Bloxer. Het is een onderbroek die een erectie uit het zicht houdt.

Voordat je meteen naar de winkel rent: wacht nog maar even. De Bloxer is namelijk nog niet op de markt. De ontwerpers - twee vrouwen en één man - willen via crowdfunding genoeg geld bij elkaar halen om het kledingstuk op de markt te brengen. Ze denken 20.000 dollar nodig te hebben, waarvan pas 9 procent binnen is.

De Bloxer 'beschermt je tegen de negatieve effecten van iets wat eigenlijk heel erg goed is', schrijven de ontwerpers op hun crowdfundingpagina. Het broekje is van katoen. Er zit een extra laag in die de paarsgepunte lans in erecte toestand de juiste kant op leidt: links, rechts, afhankelijk van wat je wilt.

Als de broekjes echt op de markt komen, moeten ze 20 tot 25 dollar per stuk gaan kosten. De makers denken aan drie maten: small, medium en large. Ook hebben ze al plannen voor een zwembroek-variant. De initiatiefnemers hebben een filmpje op hun site gezet om de Bloxer toe te lichten.