Uitslagen tweede voorronde Champions League 14/07/2015

Vanavond werd er gespeeld in de tweede voorronde van de Champions League. Ook enkele Nederlandse spelers kwamen in actie. Nicandro Breeveld heeft het Nederlandse onderonsje met Ryan Koolwijk en Gino van Kessel gewonnen. Ook Boy Waterman, Kees Luijckx en Virgil Misidjan kwamen in actie. 

Breeveld wist met Steaua Boekarest het AS Trencin van Koolwijk en Van Kessel met 0-2 te verslaan. Breeveld (oud-speler van Almere City en Telstar) en Van Kessel (voorheen Ajax en Almere City) speelden de hele wedstrijd. Koolwijk mocht de laatste tien minuten meedoen. 

Waterman hield het doel van APOEL Nicosia schoon, maar zijn ploeg kwam zelf ook niet tot scoren tegen FK Vardar. Lucijkx (Videoton) zag ploeggenoot Ádám Gyurcsó de enige treffer van de wedstrijd maken tegen The New Saints (0-1). De oud-speler van onder meer AZ en NAC Breda mocht zelf een paar minuten meedoen. 

Misidjan was niet succesvol met Ludogorets. Milsami Orhei was met 0-1 te sterk voor de Bulgaarse kampioen. Misidjan speelde de hele wedstrijd. Jody Lukoki ook actief bij Ludogorets zat niet eens bij de wedstrijdselectie. De returns zijn volgende week. 

Uitslagen Champions League - tweede voorronde - heenwedstrijden

Thuis Uit Uitslag (ruststand)
FK Ventspils (Let) HJK Helsinki (Fin) 1-3 (0-0)
APOEL Nicosia (Cyp) FK Vardar (Mac) 0-0 (0-0)
FC Midtjylland (Den) Lincoln FC (Gib) 1-0 (1-0)
Ludogorets (Bul) Milsami Orhei (Mol) 0-1 (0-1)
Hibernians (Mlt) Maccabi Tel Aviv (Isr) 2-1 (0-1)
Molde FK (Noo) Piunik Erevan (Arm) 5-0 (2-0)
The New Saints (Wal) Videoton FC (Hon) 0-1 (0-0)
Skënderbeu (Alb) Crusaders (NIe) 4-1 (2-0)
NK Maribor (Slo) Astana FK (Kaz) 1-0 (1-0)
AS Trencín (Slw) Steaua Boekarest (Roe) 0-2 (0-0)
Partizan Belgrado (Ser) Dila Gori (Geo) 1-0 (0-0)
FK Sarajevo (Bos) Lech Poznan (Pol) 0-2 (0-1)