Metroreizigers negeren zingende Brandy Norwood

Brandy Norwood dacht deze week de metroreizigers van New York te plezieren met een intiem optreden, maar helaas voor de zangeres werd ze compleet genegeerd door haar medereizigers. Brandy zette het filmpje van haar optreden, dat een vriend van haar maakte, op YouTube en op haar blog.

In het filmpje is te zien dat Brandy, onherkenbaar gekleed met een zonnebril op en een capuchon op haar hoofd, midden in de metro begint te zingen. De reizigers lijken nogal wat gewend, want bijna niemand kijkt op of om.

"Vonden jullie het mooi", vraagt de zangeres als ze klaar is aan een volle coupé. Maar de reizigers kijken stoïcijns voor zich uit. "Hallo? Heeft niemand van jullie mij horen zingen? Oké laat maar, het maakt jullie dus niks uit", vervolgt de zangeres. "De mensen in New York zijn echt heel onfatsoenlijk", zegt Brandy als ze naar de camera kijkt.

Brandy spreekt een reiziger naast haar aan. Hij geeft haar het advies dat ze iets meer met haar optreden moet doen. "Dit is een koude stad, zoiets hebben we al heel vaak gezien, je moet met iets anders of iets nieuws komen."


Metroreizigers negeren zingende Brandy
Metroreizigers negeren zingende Brandy (Foto: ANP)