Peter Andre laat huwelijksfoto's zien

Peter Andre en zijn vriendin Emily MacDonagh hebben elkaar afgelopen weekend het jawoord gegeven. In het Britse OK! Magazine staan deze week de trouwfoto's van de twee. "Het was echt een prachtige dag", vertelt de artiest.

"Ik voel me de gelukkigste man op aarde en ik ben getrouwd met de mooiste vrouw op aarde", aldus een enthousiaste Peter Andre. Hij vertelt dat Emily er prachtig uitzag. "Toen ik Emily voor het eerst zag in haar jurk was ik wel even stil. Ze was de mooiste bruid die ik ooit heb gezien."

De zanger en zijn vrouw vertellen het blad dat ze eigenlijk van plan waren om volgend jaar te trouwen. "Mijn vader heeft behoorlijk wat problemen met zijn gezondheid, daar maken we ons allemaal best zorgen om. We waren bang dat als we nog een jaar zouden wachten met trouwen dat hij dan niet zou kunnen komen", legt Peter Andre uit. "Daarbij wilde Emily gewoon heel graag dit jaar trouwen."

Verwachting
Emily zegt dat veel vrienden en familie vast denken dat ze nu wilde trouwen omdat ze in verwachting is. "Maar dat ben ik niet. Veel van mijn vrienden vroegen het, maar ik wilde gewoon heel graag dit jaar trouwen. Ik ben heel erg gelukkig."

Peter en Emily hebben samen een dochtertje; Amelia.

Peter Andre laat huwelijksfoto's zien
Peter Andre laat huwelijksfoto's zien (Foto: ANP)