Jailbait-meisje (17) opnieuw verkracht

De politie van het Indiase Jalna had een lumineus idee om de daders van een groepsverkrachting van een zeventienjarig meisje in de kraag te vatten. Ze besloten het tienermeisje in te zetten als lokaas. Door een foutje van de politie werd het kind hierna nog een keer verkracht.

Het slachtoffer liep op 7 juli met haar vriendje op straat toen ze werd aangesproken door twee jongemannen. Ineens trok het duo een mes en werd zij gedwongen naar een bos te lopen.

Hier werd het meisje niet alleen door beide lieden verkracht, maar werd ook haar telefoon gestolen. Het mobieltje werd vervolgens door het heerschap gebruikt om de groepsverkrachting te filmen.

Net nadat het kind aangifte had gedaan bij de plaatselijke politie, namen de twee verkrachters contact met haar op. Zij wilden geld zien, anders zouden zij het filmpje van de verkrachting verspreiden. Hierna ging het tienermeisje opnieuw naar de politie.

Daar smeedden de agenten een complot. Het slachtoffer zou de heren ontmoeten door zogenaamd akkoord te gaan met het voorstel en geld te overleggen. De politie zou het tweetal dan in de boeien slaan. Zo was het plan.

Zo gezegd, zo gedaan. Toen het meisje de twee ontmoette, was de politie in geen velden of wegen te bekennen. De verkrachters konden dit buitenkansje natuurlijk niet laten liggen, en verkrachtten haar opnieuw.

Voor de derde maal ging het slachtoffer naar de politie. Enige uren laten lukte het hen het duo te arresteren. De verantwoordelijke politieman is inmiddels de laan uitgestuurd.

Met nieuwsfilmpje van dit schokkende tafereeltje