George Michael ontkent crackverslaving

George Michael (52) ontkent stellig het gebruik van crack. Jackie Georgiou, de vrouw van George's neef, vertelde zondag in de Britse krant The Sun dat hij zich eerder in een peperdure afkickkliniek liet opnemen wegens een slopende verslaving aan crack, cocaïne, alcohol en marihuana. "Aan al mijn lieffies, geloof die onzin van iemand die ik niet meer ken en al achttien jaar niet heb gezien alsjeblieft niet", laat de zanger op Twitter weten.

Hij vervolgt: "Ik ben prima in orde en geniet net als jullie van Wimbledon. Jammer dat het niet een vijfsetter is geworden. Liefs, De Zingende Griek xxx." Volgens Jackie zou zijn familie vrezen voor zijn dood en was hij 'een verwarde en door drugs bedorven wrak' toen hij de Zwitserse kliniek betrad.

Na de eerdere berichtgeving van Jackie liet de familie van George Michael meteen al bij hoge uitzondering snel van zich horen tegenover Mirror. "Normaal reageren wij niet op privézaken, maar wij willen in dit geval het verhaal van een vrouw van een ver familielid, met wie hij al jaren geen contact meer heeft, ontkrachten. Het is dus ook niet verrassend dat de verhalen totaal niet juist zijn. Verder geven wij geen commentaar omdat deze kwestie nu in de handen van meneer Michael's advocaten ligt."