Ariana Grande zegt 'sorry!'

Ariana Grande heeft haar verontschuldigingen aangeboden voor een filmpje waarin ze zich niet zo patriottisch uitliet. In het filmpje dat TMZ online zette, zei de zangeres: "Ik haat Amerika."

Het ging om een opname die door een beveiligingscamera was gemaakt in een donutwinkel. Daarin was te zien hoe ze haar achtergronddanser zoende en hoe de twee elkaar uitdaagden om aan een donut te likken.

Ariana heeft volgens Amerikaanse media een verklaring uit laten gaan waarin ze haar excuses aanbiedt. "Ik ben er EXTREEM trots op een Amerikaan te zijn en ik heb altijd duidelijk gemaakt dat ik van mijn land hou", aldus Ariana. Ze schrijft verder dat haar opmerking uit de context gehaald is. Ze wond zich op dat moment op over hoe ongezond Amerikanen eten. "Het feit dat de Verenigde Staten het hoogste percentage kinderen met overgewicht heeft, zit mij dwars. We moeten meer doen om onszelf en onze kinderen te onderwijzen over het gevaar van te veel eten en het vergif dat we in onze lichamen stoppen" luidden de woorden die ze ongetwijfeld van haar spindoctor heeft doorgekregen.

"Maar ik had beter moeten weten over de manier waarop ik mij uitdrukte", vervolgt ze. "Met mijn nieuwe verantwoordelijkheid als publieke figuur streef ik ernaar mezelf in dat opzicht te verbeteren."