Batgirl slaat van zich af

Warner Bros. Interactive Entertainment en DC Entertainment onthullen vandaag de trailer voor de eerste story driven add-on voor Batman: Arkham Knight. Batgirl: A Matter of Family vindt plaats voor het verhaal van Batman: Arkham Asylum en spelers nemen voor het eerst in de Batman: Arkham franchise de rol van Batgirl aan.

Als The Joker Commissioner Gordon ontvoert en hem gevangen houdt in het Seagate Amusement Park moeten Batgirl en Robin vechten om hem te redden en ondertussen proberen te voorkomen dat ze slachtoffer worden van het sinistere plan van The Joker. Batgirl, getraind door Batman, combineert vechten met ongeëvenaarde hack-vaardigheden om vijanden te verslaan, objecten te beheersen en puzzels op te lossen.

Batgirl: A Matter of Family is op 14 juli beschikbaar voor gamers die de Batman: Arkham Knight Season Pass bezitten en verbinding hebben met internet. De add-on kan ook los gekocht worden op 21 juli voor € 6,99 via PlayStation Network en Xbox LIVE online entertainment network van Microsoft.