Allochtonen 'jihadden' zwembad dicht

Een lichtgetinte minderheid van niet-Nederlandse origine is er afgelopen zaterdag in geslaagd om het zwemgenot van 2200 badgasten in buitenbad De Bercken in Reuver te 'jihadiseren'. De beruchte kleine groep 'jihadiseerde' eerst het gebruik van duik en springplanken. Daarna werden de badgasten en badpersoneel nog verder 'gejihad' door middel van spugen, slaan en schelden. Vooral jonge autochtone maagden waren een geliefd doel van de 'puberjihadisten', is te lezen op 1-Limburg.

Volgens een badmeester, die liever anoniem blijft omdat hij huisbezoek van de 'puberjihadi's' vreest, begon de aanslag op het zwemparadijs al vroeg in de middag. Toen een aantal maagden-vaders vond dat de allochtonen zich nu wel genoeg hadden uitgeleefd en ook een klein groepje gingen vormen tegen de 'puberjihadi's', besloot de politie in overleg met het zwembadbestuur om te buigen voor de terreur en het zwembad dan maar geheel te sluiten.

Volgens enkele uitgezette badgasten pakte de politie later van het kleine groepje 'puberjihadi's' een groot deel op, drie werden er aangehouden op de parkeerplaats. Een nog kleiner groepje allochtonen heeft aan de directie laten weten zich te schamen voor het gedrag van hun mede-allochtonen. Ook nuanceerde de directie het beeld nog even door te melden dat er ook een paar autochtone jongens bij de terreurgroep actief was.