Guidetti flirt met Sevilla: "Fantastische club"

John Guidetti hoopt zijn carriere voort te zetten bij Sevilla. De Zweedse spits wordt in de Spaanse media in verband gebracht met de Europa League-winnaar. Guidetti is transfervrij nadat zijn contract bij Manchester City niet is verlengd. "Ik ben transfervrij, zelfs een cheeseburger is duurder."

De voormalige spits van Feyenoord heeft meerdere opties, waarvan Sevilla er een lijkt te zijn. "Vrijdag zie ik mijn zaakwaarnemer en dan zullen we eens zien wat er waar is van alle geruchten. Vrijdag neem ik een besluit", aldus Guidetti tegen Marca.

De Zweed, die onlangs nog Europees kampioen werd op het EK Onder-21, staat wel open voor een overstap naar Spanje. "Sevilla is een fantastische club en mijn vriend Denis Suarez, met wie ik bij Manchester City speelde, speelt er ook. We zullen zien wat er gaat gebeuren."

"Sevilla is een geweldig team, Europees kampioen! En ik ben graag kampioen", aldus Guidetti. "De Spaanse competitie is geweldig. En ik speel graag in competities waar echt voetbal wordt gespeeld, zoals in Spanje."