Team Fortress 2-update brengt veel nieuws

Vandaag krijgt Team Fortress 2 een nieuwe update. The Gun Mettle Update voegt vier nieuwe maps, nieuwe taunts en nieuwe achievements toe. Ook is er de Gun Mettle Campaign en veel, heel veel gebalanceerd en gewijzigd in de game.

De Gun Mettle Campaign kun je kopen voor zes dollar (waarschijnlijk zes euro). Hiermee krijg je elke week nieuwe uitdagingen. Wanneer je deze voltooit, krijg je unieke wapens tot je beschikking. Het zijn reskins van al bestaande wapens, maar het leuke eraan is dat elk wapen een skin krijgt die alleen dat wapen heeft. Elk wapen ziet er dus net even wat anders uit dan de rest.

De grootste wijziging in de gameplay is dat wapens van je tegenstander geen ammo meer geven wanneer je deze opraapt. In plaats hiervan droppen ze een medium ammo-crate en is het vanaf nu wel mogelijk om wapens van een tegenstander te pakken en gebruiken, mits deze beschikbaar is voor jouw klasse. Hiervoor hoef je dus niet meer terug naar de load-out. Daarnaast zijn er veel dingen gebalanceerd voor elke klasse. Deze wijzigingen kun je hier bekijken.

Team Fortress 2 Borneo