Bulgaarse toeriste uit Zweeds restaurant gejaagd om 'Hash Brown'

Een Bulgaarse toeriste heeft op een vervelende manier kennis genomen van de Zweedse multicultuurarmoede. Zij bestelde van de kaart een 'Hash Brown' in een restaurant en werd vervolgens door de (blonde?) serveerster zonder omhaal vakkundig weggejaagd.

De oppervlakkige serveerster dacht dat de vrouw een spacecake bliefde. Daarom speelde ze verontwaardigd en hoog op met de woorden: We verkopen hier dat soort dingen niet. Waarna ze de protesterende Bulgaarse het restaurant uitjoeg.

Echter een 'Hash Brown' is (ook) een Amerikaans aardappelgerecht. Hoewel de Bulgaarse nog heeft getracht om de onwetende serveerster iets wijzer te maken dan ze was, was het bedienende deerne vastbesloten om haar culinaire kennis, ten aanzien van gerechten die op de kaart staan, niet aan te vullen.

Omdat dit ten koste zou kunnen gaan van klandizie, heeft de restauranteigenaar per direct besloten dat alle serveersters hun culinaire kennis tóch dienen uit te breiden en dienen ze voortaan uit het blote hoofd te weten wat er op de kaarten staat en wat deze gerechten zijn.