De baas is van huis in The Secret Life of Pets

De mensen van Illumination komen eind deze maand met hun Despicable Me-prequel Minions, maar tussen alle gele gekkigheden door heeft men ook nog iets nieuws bedacht: Toy Story voor huisdieren. Althans, dat is de indruk die de eerste trailer voor The Secret Life of Pets lijkt te willen wekken.

Opvallend aan de trailer is dat er eigenlijk geen enkele hint wordt gegeven naar een verhaal: we zien gewoon een paar huisdieren die hun eigen weg gaan als het baasje van huis is. Een paar grappige momenten moeten hier volledig de interesse proberen te wekken, al geeft de officiële beschrijving wel aan dat de film zich focust op de hilarische avonturen van de trouwe terrier Max, de slome kat Chloe, het snoezig dwergkeeshondje Gidget, mopshond en lady-killer Mel, de knorrige bastaard Duke, de onnozele cavia Norman en het schattig gestoorde konijntje Snowball.


The Secret Life of Pets, die ook in een Nederlandse versie onder de titel Huisdiergeheimen uitkomt heeft stemmen van Louis C.K., Eric Stonestreet, Ellie Kemper, Lake Bell, Jenny Slate, Bobby Moynihan, Hannibal Buress en Albert Brooks. De film wordt volgend jaar zomer verwacht.