The eternal conflict komt naar Heroes of the Storm

Het was al bekend dat Blizzard een flinke dosis Diablo gaat toevoegen aan hun MOBA Heroes of the Storm, maar gisteren is bekend gemaakt wat we allemaal nog meer kunnen verwachten in een trailer. Naast de recent toegevoegde crusader zijn onder andere 3 nieuwe characters en eeen paar nieuwe skins te zien.

In de trailer zien we drie nieuwe heroes: the Butcher, een melee assassin die al was aangekondigd, Leroic, de skeleton king uit Diablo III, en de monk uit Diablo III, die ook de eerste support zal worden in Heroes of the Storm uit het Diablo-universum. Leroic zal de trait wraith hebben, wat inhoudt dat als hij doodgaat, hij zal respawnen als geest die andere heroes kan vertragen. Hoe meer heroes en hoe langer je ze vertraagt, des te korter is je respawn timer. Verder zijn ook al zijn twee heroics aangekondigd: entomb, wat andere spelers vastzet en march of the black king, waarin hij langzaam vooruit loopt en veel damage doet.

De monk is voor veel spelers een welkome toevoeging, die al langer om een Diablo-support vroegen. De monk zal als unieke trait hebben dat hij zelf zijn trait kan kiezen aan het begin van de match, die vervolgens toonaangevend is voor de rest van de game: attack, melee brawler en support. Verwacht wordt dat je dus een build kan maken waarin je een agressieve support kan zijn maar ook een die zich compleet focust op het healen van je teamgenoten.

Naast de nieuwe heroes werd ook de nieuwe map geshowd. De mechanics van deze map waren al bekend, maar daar is nu iets extra's aan toegevoegd: de eerste 30 seconden voordat de poorten opengaan zal er een treasure goblin in je gebied spawnen die je kan vermoorden. Doe je dit, dan krijg je extra gold aan het einde van de match.

The Eternal Conflict komt naar Heroes of the Storm