Uwe Boll zegt 'fuck you all' na zoveelste faalproject

Uwe Boll geeft in een tirade op YouTube heel Hollywood de vinger, alsmede eigenlijk iedereen die zijn laatste project niet gesteund heeft. Zijn meest recente project, Rampage 3, behaalde het beoogde bedrag van €50.000 bij lange na niet.

De maat is vol, wat Boll betreft. Rampage 3: No Mercy is de derde achtereenvolgende campagne van Boll die mislukt is. In de tirade op YouTube geeft Boll nog wat opmerkelijke toelichtingen. "in feite is wat ik wil zeggen: fuck jullie allemaal. Jullie geven schijnbaar liever geld uit aan troep zoals The Avengers of bullshit-films over tovenaars." Ook geeft Boll te kennen dat hij toch wel genoeg geld heeft. "Ik heb nog genoeg geld om golf te spelen tot m'n dood"

Naast de 90 seconden durende scheldkannonade heeft Boll nog een ander filmpje gepubliceerd waarin hij nog wat dieper in gaat op zijn haat (of afgunst) richting Hollywood in het algemeen en enkele acteurs, zoals George Clooney, Jennifer Lopez en Robert Downey Jr. in het bijzonder. Ook spreekt hij zijn ongenoegen uit over buitenlandse filminvesteerders en het gebrek aan aandacht dat wordt gegeven aan het conflict in Darfur.

Uwe Boll is een Duitse filmregisseur die voornamelijk bekend is vanwege zijn verfilmingen van games. De verfilmingen worden niet zelden afgekraakt door recensenten. Bekende verfilmingen van hem zijn Alone in the Dark, BloodRayne en Postal. Sowieso heeft Boll een vreemde verstandshouding met critici. zo nodigde hij in 2006 recensenten uit om het tegen hem op te nemen in een bokswedstrijd - hij won van alle vijf de recensenten die het tegen hem op durfden te nemen.