Kim Kardashian verwacht geen tweeling

Het gerucht dat Kim Kardashian een tweeling verwacht, is volgens haar niet op waarheid gebaseerd. Dat heeft de zwangere realityster laten weten aan E! News.

De Amerikaanse krant New York Daily News meldde deze week dat Kim mogelijk een tweeling krijgt. "Ze heeft tegen een handvol mensen gezegd dat bij de ivf-behandeling twee eicellen zijn bevrucht", beweerde een anonieme bron. Een andere roddel die door veel media werd opgepikt, was dat ze in het diepste geheim is geopereerd om zwanger te kunnen worden.

Kim spreekt van 'belachelijke geruchten' die haar er mede toe bewogen om dinsdag een reeks boze berichtjes op Twitter te zetten. In een van de tweets, die ze naar eigen zeggen ook uit verveling plaatste, haalde de 34-jarige vrouw van Kanye West uit naar 'mensen die onzin uitkramen'. De tirade was voor Twitter aanleiding uit te zoeken of haar account misschien gehackt was.

Dat was dus niet het geval. "Ik ben blijkbaar een beetje prikkelbaar door de zwangerschap", legt Kardashian uit. "Ik wilde reageren op mensen die de meest onzinnige dingen de wereld in sturen alsof het feiten zijn. Dus ik dacht: ik zeg gewoon wat ik ervan vind." Zij en West hebben al een dochtertje van bijna twee jaar oud dat naar de naam North luistert.