Rukker breekt pik na val van scooter

Een stiekeme rukker uit Guangdong is op een nogal lullige manier tegen de lamp gelopen. De Chinees heeft bij een val van een scooter zijn kloppende roede gebroken. De beste man was namelijk achterop een scooter de hand aan zichzelf aan het slaan.

Meneer Yu maakte onlangs gebruik van een zogeheten taxiscooter in de Chinese metropool. Als achterste van drie passagiers nam hij plaats op de buddyseat.

Om zichzelf bezig te houden, besloot hij op zijn smartphone wat harde porno te bekijken. Omdat hij dus in beide handen een voorwerp vasthield, had hij geen hand meer vrij om zich aan de scooter vast te houden. Dat kon dus niet goed blijven gaan.

Toen de scooter over een drempeltje vloog, kukelde de lukkel achterover de straat op. Omdat hij terechtkwam op zijn gele, doch paarsgepunte lans, raakte deze zwaar beschadigd.

De chauffeur bracht hierop zijn klant naar een ziekenhuis, alwaar een gebroken lid werd geconstateerd. De zwellichamen bleken te zijn geknapt. Yu is woedend en eist nu zo'n 57.500 euro van de chauffeur.


Warrig verhaal? Check het filmpje!