Kim Kardashian zweert donuts af

Kim Kardashian is niet van plan om elke dag donuts te eten, zoals ze deed tijdens haar eerste zwangerschap. "Dat is geen goed idee. Ik eet deze keer een stuk gezonder", zegt de vrouw van Kanye West tegen People.

Kim heeft ook energiedrankjes moeten afzweren sinds ze erachter kwam dat ze weer zwanger is. "Ik dronk het voorheen elke ochtend zodra ik wakker werd. Ik ben niet zo dol op koffie, maar als ik om vijf uur 's ochtends moet opstaan om te gaan sporten, dan heb ik iets nodig om op gang te komen. Maar dat was toen ik heel veel sportte, dat doe ik nu even niet."

De realityster is dit keer ook niet van plan om net zo veel te doen en te werken als tijdens haar eerste zwangerschap. "Ik denk dat je naar je lichaam moet luisteren en rust moet nemen als dat nodig is. Ik zit nu in het stadium dat ik overal misselijk van word, alleen al van de geur van dingen. Maar zodra dat voorbij is, ga ik proberen meer van deze zwangerschap te genieten en te relaxen."

Kim maakt zich alleen druk om haar schoeisel. "Ik heb een hekel aan hoe ik eruitzie op platte schoenen, maar hakken kunnen lastig zijn tijdens de zwangerschap. Ik denk nu al: 'wat ga ik doen?' Dat is de moeilijkste beslissing tijdens de zwangerschap als het aankomt op mijn kledingstijl."

Eerder deze week had Kim bekendgemaakt dat ze zwanger is. Kardashian (34) en West (37) hebben samen al een dochter die bijna twee jaar oud is. Het meisje luistert naar de naam North.

Kim Kardashian zweert donuts af (Foto: Novum)
Kim Kardashian zweert donuts af (Foto: Novum)