Achtergrond van personages Batman: Arkham Knight

Rocksteady geeft elke keer wat meer informatie over Batman: Arkham Knight. Nu is er een special over het ontwerp van enkele belangrijke personages en worden er vragen van fans beantwoord.

Batman en Arkham Knight

Batman is wendbaarder en sterker dan ooit met een bijbehorend flexibel pantser en de brute Batmobile. De mysterieuze Arkham Knight is de tegenhanger van Batman en zijn militaire achtergrond blijkt uit zijn kleding. Het camouflagepatroon van Arkham Knight loopt door in de kleding en de voertuigen van de Arkham Knight Forces. Dat is het persoonlijke leger dat Arkham Knight klaar heeft staan. Scarecrow is het achterliggende brein van de operatie en dus niet Arkham Knight, wat je zou zeggen op basis van de titel. Scarecrow ziet er enger uit dan ooit. Voor het team was Poison Ivy het moeilijkste personage om te ontwerpen. Ten slotte kunnen we melden dat je de Batmobile kunt uitbouwen. Verschillende onderdelen, zoals wapens en pantser kunnen ook geüpgrade worden.

Batmobile

Batman: Arkham Knight komt 23 juni uit voor Xbox One, PlayStation 4 en pc. Later is de game ook verkrijgbaar voor Linux en OS X.