Vrouw verzopen tijdens seks in Lada

Een 35-jarige Russin heeft op bizarre wijze het loodje gelegd. De vrouw is namelijk in de rivier River Kuban verzopen terwijl ze door haar vriend aan diens hamer en snikkel werd geregen.

Het stel maakte onlangs veel lol tijdens een picknick bij bovengenoemde rivier. Naar goed Russisch gebruik vloeide de alcohol hierbij rijkelijk.

Vervolgens vroeg de man aan zijn minnares of ze in zijn Lada bij hem op de versnellingspook wilde plaatsnemen. Dat wilde het hitsige vrouwtje maar al te graag, en ze bereed zijn kloppende roede.

Helaas was de Rus niet zo snugger om de Lada op de handrem te zetten. Tijdens het hoogtepunt reed het vehikel dan ook onherroepelijk de rivier in. De beste man zelf wist een ruit in te trappen en het voertuig te verlaten.

De Rus was echter te dronken om zijn vriendin te redden, waarna hij reddeloos moest toezien hoe de arme vrouw het leven liet. Volgens de politie is op de plek des onheils een groot aantal lege drankflessen aangetroffen. Oom Agent heeft het voertuig inmiddels op de wal gezet en zegt de zaak te zullen onderzoeken.