Tiener geëlektrocuteerd bij maken selfie

Een 18-jarig meisje is in Roemenië geëlektrocuteerd nadat ze bovenop een trein de 'ultieme selfie' wilde maken. Ze liep daarbij zware brandwonden op en is overleden aan haar verwondingen.

Anna Ursu wilde samen met een vriendin een selfie maken om op Facebook te plaatsen. Een stilstaande trein in de stad Iași leek hen wel een goed idee om op te gaan liggen. Terwijl ze klaarlagen voor hun selfie stak Anna haar been in de lucht. Daarbij raakte ze een bovenleiding en vloog ze volgens ooggetuigen direct in brand.

Haar vriendin komt er nog redelijk goed van af en is momenteel aan het herstellen in het ziekenhuis. Door de schok vloog zij van de trein af en moest net als Anna per traumahelikopter naar het ziekenhuis worden overgebracht. Daar vertelde ze onderzoekers dat ze hadden geprobeerd de 'ultieme selfie' te maken en niet stil stonden bij de gevaren.

Een omstander heeft nog geprobeerd de maakster van het ongelukkige kiekje te redden. Hij zag de meisjes bovenop de trein en probeerde ze te waarschuwen voor de gevaren. Luttele seconden later hoorde hij een harde knal en zag Anna in brand staan. Hij sprong op de trein om het vuur te doven en belde direct de hulpdiensten, dit heeft helaas niet mogen baten voor Anna.

Tiener ge?lektrocuteerd bij maken van selfie
Tiener ge?lektrocuteerd bij maken van selfie

Tiener ge?lektrocuteerd bij maken van selfie
Tiener ge?lektrocuteerd bij maken van selfie