Grote namen werken mee aan Ratchet & Clank-film

De Ratchet & Clank-serie is voor veel PlayStation-fans altijd al een iconische serie geweest. Ergens in 2016 heeft het dynamische duo hun première op het grote scherm.

Details van The Hollywood Reporter kondigen aan dat de voice cast voor Sony Pictures' aankomende film Ratchet & Clank officieel onthuld is. Er zullen verscheidene grote namen meewerken aan de film, onder andere Paul Giamatti (The Amazing Spider-Man 2), Rosario Dawson (Netflix's Daredevil), John Goodman (Flight), Bella Thorne (Blended) en Sylvester Stallone. Naast de grote Hollywoodsterren zal ook de orginele voice cast van Ratchet & Clank meewerken. James Arnold Taylor als Ratchet, David Kaye als Clank, Armin Shimerman als Nefarious en Jim Ward als Captain Qwark.

Michael Hefferson, de president en CCO van Rainmaker Entertainment heeft gereageerd op het talent dat wordt ingezet om Ratchet & Clank naar het grote scherm te brengen. "Het samenwerkingsverband tussen Rainmaker Entertainment, Sony PlayStation, Insomniac Games en al onze partners hebben ons geholpen om deze enorm populaire game naar het grote scherm te brengen. Onze talentvolle beroemdheden samen met de orginele stemmen van de game brengen de personages echt tot leven en wij zijn overtuigd dat Ratchet & Clank de fans zal vermaken."

Insomniac Games oprichter en CEO Ted Price heeft gereageerd op de toewijding van het team om Ratchet & Clank naar het grote scherm te brengen. "Iedereen bij Insomniac is blij dat Ratchet & Clank met oude en nieuwe fans gedeeld zal worden in bioscopen over de hele wereld. Het is bijzonder spannend om zo nauw samen te werken met PlayStation, Rainmaker en Blockade aan character design, verhaal, animatie en marketing om een zo authentiek mogelijk Ratchet & Clank avontuur te creëren."