Roy Donders wil nog niet trouwen

Realityster Roy Donders ziet een huwelijk met zijn vriend Marvin Ophof op de korte termijn nog niet zitten. Dat vertelt de 24-jarige Tilburger aan Story. Eerder was er nog wel sprake van een snel huwelijk voor de twee mannen.

"Ik wilde inderdaad snel trouwen met Marvin, maar we hebben onze bruiloft op de lange baan geschoven. We zijn nu een jaar samen en erg gelukkig. Toch vinden we het nog te snel voor een huwelijk. Het gaat er heus ooit van komen. Als ik 'ja' zeg, dan is dat tegen Marvin! Daar ben ik van overtuigd. We weten ook al precies hoe onze Grote Dag eruit zal zien: een spectaculair bruiloftsfeest in Nederland."

Roy is bekend van zijn muziek en zijn huispakken, die hij verkoopt in de winkel in Tilburg. De kledinglijn wordt uitgebreid. "Naast de huispakken heb ik ook jurkjes en topjes ontworpen. Mijn collectie is in het hele land te koop. Ik ben echt een merk geworden en daarmee heb ik een droom gerealiseerd."

Donders gaat in theaters optreden. "Voor en na de voorstelling heeft er dan een kledingparty plaats. Dus het zingen en de kledingparty's worden gecombineerd. Er staan al dertig shows geboekt. Ik vind het echt helemaal te gek en heb er enorm veel zin in. Soms kan ik het nauwelijks geloven wat mij allemaal overkomt, zoveel succes! Ik moet mezelf af en toe in de arm knijpen."