Fiets je virtueel rot in Tour de France-games

Vandaag onthullen Focus Home Interactive en Koch Media Benelux de eerste teasertrailer voor de officiële Le Tour De France-games, ontwikkeld voor PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One en pc door Cyanide Studio.

Voor we het weten is het alweer zo ver en is Le Tour de France weer van start. In 2015 zal de route via Nederland en de geplaveide wegen van Noord-Frankrijk naar de toppen van de bergen leiden en uiteindelijk naar de finale op de Champs-Elysées. Er komen twee games uit om de Tour te vergezellen: Pro Cycling Manager 2015 en Tour de France 2015.

In Pro Cycling Manager ga je aan de slag als manager om zo'n 200 wedstrijden en competities in goede rijbanen te begeleiden. Het aannemen van talent, de trainingschema's, de budgetten, sponsoren en rekening houden met de race-kalender, jij moet het regelen.

In Tour de France 2015, je raadt het al, ga je zelf op de virtuele fiets. In Pro Team modus kun je een dreamteam van bekende fietsers bij elkaar sprokkelen en in de Challenge modus ga je op zoek naar de fietslimieten. Het spel ondersteunt lokale co-op en versus.

Beide games komen in juni uit.