PC-patch Mortal Kombat X verwijdert je save

De pc-versie van Mortal Kombat X is de slechtste versie van de game. Om dit aan te pakken heeft High Voltage Software een patch gemaakt die helaas de savegames van spelers verwijderd. De patch is na enkele uren meteen weer teruggedraaid, maar het leed is al geschied.

Gamers zijn hun complete vooruitgang inclusief kostuums, geld en online statistieken kwijt. Via Steam worden de gamers op de hoogte gehouden. Ontwikkelaar met de alias “CookieMunsterCheese_WB” laat namens High Voltage Software weten dat ze nu doorhebben waar het probleem zit. Het laatste bericht is dat er nog steeds aan wordt gewerkt om de data terug te halen en ze hopen morgenochtend een nieuwe patch klaar te hebben.

Chagrijnige pc-gamers zijn een petitie gestart waarmee ze vragen om een tegemoetkoming voor alle problemen waar ze tegenaan zijn gelopen. Je kunt de petitie hier tekenen.

PetitieEen vrolijke gebruiker heeft alle problemen samengevat in een leuk filmpje. Om toe te lichten: als je een kwartier in de Krypt rondloopt, dan heb je al 10.000 koins verdiend.

 

Via Twitter vraagt Ed Boon om geduld aan gamers die hun bonussen niet zien. Verder verwijst hij vragen over de patch door naar de Steam-forums.