Block N Load nu beschikbaar op Steam

Jagex lanceert haar nieuwe team-multiplayer titel, Block N Load. Om dit te vieren start de lancering van de game in een Steam Free Weekend, zodat spelers met een Steam-account direct kunnen beginnen met bouwen, verdedigen en aanvallen in deze online 5v5 shooter.

Je kiest eenheld, selecteert je block load-out en start met de game om het uit te vechten in vernietigbare arena’s. Elk team probeert de generatorblokken van de tegenpartij te vernietigen, zodat ze de overwinning kunnen claimen. Block N Load’s gameplay beschikt over steeds evoluerende arena's vol mogelijkheden. Met zes helden en veel verschillende soorten blokken om te gebruiken, kun je op vele manieren bouwen en vechten. Graaf een tunnel onder de map, bouw een brug eroverheen, blaas het op, bouw, werk samen, bouw valstrikken en verdedigingen – de mogelijkheden zijn eindeloos en je vechttactieken zijn alles.

"We hebben iets nieuws geprobeerd met Block N Load. We wilden een game maken waar bouwen net zo belangrijk is als kogels, waar intelligentie net zo belangrijk is als vaardigheden en waar spelers kunnen bijdragen aan het team op hun eigen manier", aldus David Solari, vice president of Block N Load. "We kunnen niet wachten om de creativiteit en inventiviteit te zien van de spelers van Block N Load nu de game beschikbaar is. De lancering van vandaag is nog maar het begin. We kijken uit naar een spannende reis met de spelers als de game evolueert."

Block N Load is nu beschikbaar voor aankoop via Steam, met 15% korting deze week.