Politie zoekt blondje met dikke tieten

De politie van het Engelse plaatsje Wimborne is naarstig op zoek naar een lekker wijf met dikke tieten. De blondine heeft namelijk met haar enorme voorgevel een arme winkelier afgeleid, om er vervolgens vandoor te gaan met een paar dure broeken.

David Rosier van Berties Country shop is er nog ondersteboven van. "Ik stond alleen in de winkel, toen een man de winkel binnenkwam en vroeg om een paar laarzen", vertelt de winkeleigenaar. "Vlak daarna kwam een bloedmooie vrouw de winkel binnen met een andere kerel."

De beste man was duidelijk afgeleid door de tieten. Pas later zag hij op de bewakingsbeelden hoe de man vier dure broeken van het rek haalde, waarna het blondje deze in haar tas verstopte. Deze broeken hadden een totaalwaarde van omgerekend zo'n 500 euro.

"Ze zagen er niet uit als trouwe klanten", laat Rosier weten. "De vrouw had een opvallend uiterlijk, dus zo moeilijk zal het niet zijn haar te pakken. Brutale diefstallen als deze raken de hardwerkende winkelier snoeihard in de portemonnee."

Politiecommissaris Adam Aggas heeft de beelden van 15 april bekeken en inmiddels een foto verspreid van de mooie dame en haar hanglanger. Bromsnor hoopt dat de daders snel zullen worden gepakt.